«Укртранслізинг» оголошує консолідовані фінансові результати за 1 півріччя 2014

25.07.2014

ПАТ «Лізингова компанія« Укртранслізинг »оголосило підсумки діяльності у січні-червні 2014 року. Так, згідно консолідованого звіту про фінансові результати, чистий прибуток компанії за звітний період склав 44 млн. 288 тис. грн.

Генеральний директор «Укртранслізинг» Петро Татарец зазначив, що 2014 став для ринку лізингових послуг вкрай складним: «Незважаючи на поточні негативні ринкові тенденції, незважаючи на істотні затримки по платежах основних контрагентів, основне завдання для нас сьогодні — збереження показників прибутку та рентабельності підприємства» .

Крім того, за 6 місяців поточного року компанія перерахувала до державного бюджету 5 млн. 855 тис. грн. податку на прибуток, 337 тис. грн. на оплату єдиного соціального внеску, а також 659 тис. грн. — на сплату податку з доходів фізичних осіб. Нагадаємо, в 2013 загальна сума відрахувань до державного бюджету (включаючи дивіденди) склала 26 млн. 580 тис. грн.

Довідка

ПАТ "Лізингова компанія "Укртранслізинг"- найбільший оператор українського ринку лізингових послуг. Спеціалізацією компанії є лізинг залізничної, авіаційної та сільськогосподарської техніки.